PODIJELI

Bilo da slavite Dan zaljubljenih ili ne, februar je definitivno mesec kada je sve u znaku ljubavi. Bilo da imate sa kim da podelite ove hladne zimske dane ili još uvek tragate za svojom srodnom dušom, danas sa vama delimo kako će izgledati ostatak ovog meseca i koliko ćete sreće imati u ljubavnom životu. Ako želite da raščistite neke stvari, samo potražite svoj znak u tekstu ispod. Spremni?

Ovan

Ovan

Foto: pinterest.com
U ovom mesecu ljubavi bićete na sedmom nebu. Možda ćete se tek zaljubiti u nekog ili ste već usred nečeg vrlo ozbiljnog. Šta god da je u pitanju, bićete posvećeni samo toj jednoj osobi. Ne čekajte! Ovo je pravo vreme da napravite sledeći korak.

Bik

Bik

Foto: pinterest.com
Februar je prepun prilika za romansu. Osećaćete se kao da ste u glavnoj ulozi u ljubavnom filmu. Ako tek započinjete romansu, stvari idu glatko i kao što ste planirali. Ako još uvek nsite nikog pronašli, ne briniti, prava prilika vas uskoro čeka.

Blizanci

Blizanci

Foto: pinterest.com
Ovog meseca morate ostati prizemni i ne zaletati se na sve što se čini lepo i sjajno. Vaša veza čini vas zadovoljnijim, srećnijim i odlučnijim na sve moguće dobre načine, ali morate prihvatiti i one loše strane osobe ili veze, kako biste zaista cenili sve što imate.

Rak

Rak

Foto: pinterest.com
Ovog meseca proširićete svoje vidike i probati nešto novo sa partnerom. Poslušaćete glas u svojoj glavi koji vam kaže da izađete iz zone komfora, odete na odmor, naučite nešto novo ili prihvatite stvari koje ste ranije odbacivali.

Lav

Lav

Foto: pinterest.com
Za vas, februar će biti mesec komunikacije u kom ćete shvatiti da ste vi i vaša ljubav na istoj strani. Bilo da je razgovor o zajedničkom životu, finansijama ili porodici, otvorite sve karte i izbacite sav teret iz života. Ovo će ojačati vašu vezu i bićete korak bliže odluci o zajedničkoj budućnosti.

Devica

Devica

Foto: pinterest.com
Ovo je mesec harmonije u vašem ljubavnom životu. Sunce se pojavailo posle kiše i prebrodili ste prepreke u vašoj vezi. Uživajte u srećnim danima, slavite ljubav i verujte da ćete biti blagosloveni ljubavlju.

Vaga

Vaga

Foto: pinterest.com
Februar je za vas mesec prilika za nove ljubavne susrete. Biće uzbudljivih sastanaka, poljubaca i nezaboravnih uspomena. Zbog svega toga, vratićete veru u ljubav i otovoriti svoje srce.

Škorpija

Škorpija

Foto: pinterest.com
Ovaj mesec može biti ili pravi ljubavni raj i li doneti potpuno nezadovoljstvo. Ovo zavisi od toga kako se sami postavite i toga da li ćete uzeti stvar u svoje ruke ili sve prepustiti slučajnosti. Usudite se da sanjate velike snove i krenete za njima i nemojte se smirivati dok ne dobijete šta zaslužujete.

Strelac

Strelac

Foto: pinterest.com
Ovo će biti mese kada ćete pronaći radost u malim stvarima. Posvetite vreme svojim voljenima, jer je to vreme najbolje iskorišćeno. Kada pronađete pravu osobu za sebe, svaki zajedniči momenat mnogo vredi.

Jarac

Jarac

Foto: pinterest.com
Februar je optimističan mesec za ljubav, gde budućnost vas i vaše voljene osobe izgleda kristalno jasno. Biće mnogo prilika da produbite intimnost. Bićete spremni da podelite svoje planove i osećanja bez ikakve zadrške.

Vodolija

Vodolija

Foto: pinterest.com
Ovo je mesec kada ćete preuzeti kontolu i stići tamo gde želite. Zbog ovog ćete biti prepuni energije i volje da se suočite sa bilo čim, da upoznate nove ljude i svoju vezu pretvorite u pravu idilu.

Ribe

Ribe

Foto: pinterest.com
Februar je magičan mesec za vaš ljubavni život. Puni ste šarma i osoba koja vam se dopada postaće beznadežno zaljubljena u vas. Bićete usmereni na osećanja umesto izgled i spoljašnje stvari. Želite ljubav koja će vas motivisati da budete bolja verzija sebe.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here