ZAPAMTIĆE DAN KAD ME JE UPOZNAO! Luna nakon nervnog sloma žestoko napala Slobu! PRETI, urla, jeca!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

  • Kija, Sloba, Luna

 

Odnosi između Lune Đogani i Slobe Radanovića poslednjih nedelja su i te kako zahladneli, a pogotovo od juče kada se pevač vratio iz hotela gde je proslavljao prvu godišnjicu braka sa svojom suprugom Kijom Kockar.

 

Nakon ovoga situacija između njih postala je jako napeta, a Đoganijeva je sinoć potpuno izgubila živce – polomila je sve u Pabu, da bi potom i udarala, psovala i vređala Radanovića.

Luna je bacala sve što joj se našlo pod rukom, a onda se gušila u suzama dok su uz nju bili Gordana Džehverović, Milan Milošević, Lepi MIća, Ana Korać i Bane Čolak koji su je tešili.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

– Pustite me bre odavde, luda sam! Luda sam, kunem se u majku! Uništio me je ološ, bre!!! Ološ! On meni da priča takve stvari, sram da ga bude! Treba da mu bude žao, sve sam htela da mu pružim! Sram da ga bude, on je ološ!!! Zapamtiće dan kad me je upoznao! Zapamtiće dan kad me je upoznao, breeee!!! – urlala je ona dok se gušila u suzama.

– Ne mogu više u ovom paklu ni 15 dana! Zašto je mene izabrao da bude ovako?! Toliko devojaka je bilo, što mene?!  – vikala je ona.

– Nemoj tako, nemoj zbog tvoje mame – pokušala je Gordana da je smiri.

a mu pružim savršen život koji nije imao nikada! – dodala je Luna.

Izvor: srbijadanas.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *