PODIJELI

Kada se Davor C. F. uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu. Policija ga je privela u njegovom domu i prilikom hapšenja bio u stanju rastrojstva, tresao se i plakao

Davor C. F. (35) iz Čakoveca u Hrvatskoj uhvatio je svoju suprugu u preljubi i bez razmišljanja njenog ljubavnika Tomislava M. (26) pretukao metalnom štanglom.

Naime, Davor je optužen za pokušaj ubitstva ljubavnika svoje supruge kom je ujedno i oštetio automobil. Policija ga je privela u njegovom domu i prilikom hapšenja bio u stanju rastrojstva, tresao se i plakao.

– Na kraju sam dobro prošao kako je moglo da se završi. Davor mi nikada nije pretio, a ni Irena mi nije pominjala da njen suprug zna nešto. Sreća je što sam završio sa lakšim povredama, otekla mi je desna ruka, moguće je i da je slomljena – rekao je Tomislav i dodao:

– Nasilnički me je tukao, ali o samom napadu ne mogu da pričam jer je istraga u toku – kaže povređeni mladić.

Incident se dogodio juče, 15 minuta nakon ponoći, kod reke Lonji u Kusanovcu. Kada se Davor uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu, vratio se i počeo da udara automobil audi A3 što je iznerviralo Tomislava.

On je izašao iz vozila i upao u raspravu sa prevarenim muškarcem koji ga je potokom tukao do iznemoglosti, a kasnije je otišao kući gde je ubrzo i uhapšen.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here