UHVATIO ŽENU SA ŠVALEROM, PA GA PREBIO METALNOM ŠTANGLOM!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Kada se Davor C. F. uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu. Policija ga je privela u njegovom domu i prilikom hapšenja bio u stanju rastrojstva, tresao se i plakao

Davor C. F. (35) iz Čakoveca u Hrvatskoj uhvatio je svoju suprugu u preljubi i bez razmišljanja njenog ljubavnika Tomislava M. (26) pretukao metalnom štanglom.

Naime, Davor je optužen za pokušaj ubitstva ljubavnika svoje supruge kom je ujedno i oštetio automobil. Policija ga je privela u njegovom domu i prilikom hapšenja bio u stanju rastrojstva, tresao se i plakao.

– Na kraju sam dobro prošao kako je moglo da se završi. Davor mi nikada nije pretio, a ni Irena mi nije pominjala da njen suprug zna nešto. Sreća je što sam završio sa lakšim povredama, otekla mi je desna ruka, moguće je i da je slomljena – rekao je Tomislav i dodao:

– Nasilnički me je tukao, ali o samom napadu ne mogu da pričam jer je istraga u toku – kaže povređeni mladić.

Incident se dogodio juče, 15 minuta nakon ponoći, kod reke Lonji u Kusanovcu. Kada se Davor uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu, vratio se i počeo da udara automobil audi A3 što je iznerviralo Tomislava.

On je izašao iz vozila i upao u raspravu sa prevarenim muškarcem koji ga je potokom tukao do iznemoglosti, a kasnije je otišao kući gde je ubrzo i uhapšen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *