PODIJELI

Folk pevačica Indira Radić oduvek je važila za ženu velikog srca, ali i vrlo hrabru ženu, spremnu da se izbori sa svim životnim nedaćama.

Indira Radić
Indira Radić • Instagram

Indira je jednom prilikom otkrila da je imala velikih problema sa bivšim mužem, sa kojim je dobila sina Severina. Naime, nakon što je rešila da više ne živi sa njim i da se razvede, on joj je uzeo njihovog zajedničkog sina i nije joj dao da ga viđa, sve dok sud nije rekao drugačije.

– Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam – ispričala je Radićeva svojevremeno.

Severin Radić
Severin Radić • Instagram / Instagram

Pored problema u privatnom životu, Indiru su devedesetih godina zadesili problemi u poslu. Nakon što je snimila nekoliko albuma sa “Južnim vetrom” i jedan album za “PGP RTS” Radićeva se našla u bezizlaznoj situaciji. Hitno su joj trebale nove pesme, ali nije imala novca da ih plati.

Da joj nije pomogao Saša Popović, vlasnik tadašnje “Zam” produkcije, možda bi Indirina karijera tada i bila prekinuta.

– Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja”. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra – ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” na “Grand” televiziji.

Pevačica je tada snimila album za “Zam” sa kojeg se izdvojila numera “Krug” koja je postala veliki hit, te je Indira nastavila uspešno da gradi pevačku karijeru, koju je obogatila nedavno i pesmom “Nemam ja razloga”.

Izvor:pulsonline.rs

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here