Stanarka

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Obzirom da mi roditelji rade u inostranstvu, a imamo poprilično veliku kuću, odlućila sam pre nekoliko meseci primiti podstanarku. Tako sam i upoznala Kaću, studenkinju ekonomije, koja je uz sve svoje druge pozitivne vrline, bila obdarena i nesvakidašnjom lepotom. Čim je počela stanovati kod mene preuzela je glavnu ulogu u mojim snovima i maštanjima, bezbroj puta sam doživljavala burni orgazam zamišljajući je u vrućim pozama. Najviše sam se uzbuđivala dok sam zamišljala kako ližem njenu pičku; zapravo, baš takva imaginacija, postala je za mene prava opsesija. Više ni na šta drugo nisam mogla misliti, sve drugo postalo je nevažno i nebitno. Čak sam prestala i učiti, gotovo da i nisam više izalazila van. Jednostavno sam se zatvorila u svojoj kućerini zaokupljena mislima i maštanjima o Kaći, ponajviše naravno o njenoj pičkici. Ubrzo, njeno prelepo telo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, vec onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. A onda, jednog dana, dogodio se pravi preokret u mom jadnom životu, dogodila mi se Kaća i samim time moj život je počeo dobivati puni smisao.

Upravo kad sam bila zaokupljena svojim vrućim maštanjima, Kaća je, takoreći polugola, sa zdelom voća ušla u moju sobu. Nikad neću zaboraviti tu sliku. Njena duga plava kosa nežno je milovala glatka ramena. Kroz njezinu kratku, prozirnu spavaćicu, ugledala sam prekrasno telo. Gaćice je imala sasvim sitne i čipkaste i jedva su pokrivale njen trokutić. Dok je koračala prema meni mogla sam jasno primetiti kako joj se lagano ljuljaju prekrasno oblikovane sise. Sela je pokraj mene na krevet i sa smeskom mi pružila posudu s voćem. Nakon prvog šoka, uspela sam drhtavim rukama uzeti jagodu i prineti ju ustima. – Sigurno ti nije ništa jasno, zar ne? – upitala me Kaća. Kako sam samo glupavo ćutala i buljila u nju, ona je nastavila. – Znaš, dosta mi je ove igre skrivača. Znam da ti se sviđam i da me silno zeliš, kao uostalom i ja tebe… Nemoj me pokušavati razuveriti, sve mi je jasno. Već odavno znam prepoznati lezbejku, a ti to zasigurno jesi.

Sad ću skratiti priču. Sve smo si iskreno priznali i samim razgovorom o tome, i mnogoćem drugom, vezanom uz naše sklonosti postale smo opuštenije. Pogotovo ja.

Taj dan nitko drugi nije postojao za nas. Bio je to samo naš dan, a za mene svakako i najbolji trenutak u životu. Bile smo sasvim gole, naša topla tela dodirivala se i isijavala posebnom toplinom. Ne samo zbog strasti, već verovatno i zbog želje da što bolje upoznam njeno telo, Kaća je legla na masivan stol, pružila mi posudu s voćem, te mi kazala:
Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njena slatka guza. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati večno u tom podaničkom položaju. Divila sam se lepoti njezine sočne pičkice, širivši je što se god više moglo.- Vidiš, potpuno sam ti na raspolaganju. Želim da svaki moj dio upoznaš, dodirneš i okusiš. Zato mi obloži telo ovim voćem pa ga pojedi s njega… Jedino sačuvaj za kraj ovu bananu, nju želim da mi gurneš duboko u pičku i onda češ ju iz nje polako isisavati. Nakon tih reči ja sam bila gotova, jednostavno nisam mogla verovati da mi se to zaista događa. Ali ipak jest, i zato sam sve to po nalogu i učinila. Ubrzo, njeno prelepo telo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. Nežno sam primila oguljenu bananu i poćela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad pre nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima. Tad sam napokon počela ostvarivati sve svoje snove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *