PODIJELI

Veoma nezgodna pojava na vašem licu jesu zasigurno miteseri. Vjerovatno ste i vi primjetili na svome licu ove neugodne crne tačkice kojih nikako ne možete da se riješite.

Čak i u onim slučajevima kada se uspijete riješiti mitesera, oni iznova nastaju te imate ojecaj da ste u začaranom krugu. Miteseri si prvi put pojavljuju u pubertetu a ljudi s njima imaju problema još od samog početka svog puberteta pa sve do kraja života. Farmaceutske komplanije su razvile neke različite proizvode u borbi sa ovom pojavom ali one obično nemaju dugotrajno dejstvo. Najčešće zone u kojima se pojavljuju jesu nos, čelo i brada. Svakako da miteseri nisu zdravstveni problem ali jesu zasigurno estetski.

Na svu sreću postoji jedan prirodni recept, odnosno jedan odličan trik kojim ćete suziti svoje pore, a na površinu samim time izbaciti svu prljavštinu koja se nakupila. Nakon što se to utrlja u lice te ukloni ostatak potrebno je na lice da stavite glinenu masku. Nakon toga je potrebno nanijeti još jednom uljani čistač te će miteseri u potpunosti nestati.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here