PODIJELI

Ana Nikolić danas važi za jednu od najvećih pop zvezda na našim prostorima, ali pre skoro dve decenije je i ona bila samo jedna u moru onih koji su tražili svoje mesto pod suncem.

Ana Nikolić

Prilikom jednog od uživo uključenja u rijaliti šou program “Zadruga”, Lepi Mića je sa svojim cimerima razgovarao o kafani koju je svojevremeno držao i kroz koju su defilovale razne zvezde na početku svojih karijera, a jedna od njih je bila upravo i “devojka od čokolade”.

– Bila je lepa kao lutka, ali ponašanje katastrofa. Nakon dve pesme sam joj rekao da pakuje svoje stvari i da ide napolje – ispričao je Mića, a zatim dodao da je on sa bendom odradio svirku do kraja.

Ana Nikolić

– Ona opet dođe sutra, a ja joj opet ne dam da peva. Ona se posle toga nakačila i svaki dan dolazila kod mene, ta velika umetnica, i molila: “Pomozi, pomozi” – nastavio je Zadrugar svoju priču i dodao da ju je spojio naposletku sa velikim estradnim imenima koja su je vinula u zvezde.

Lepi Mića je naposletku konstatovao da je Ana Nikolić našla “nekog jakog iza sebe” ko ju je na kraju progurao na estradi. Šta će Ana da kaže na sve ovo ostaje nam da vidimo.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here