Pumpala se sa kćerkinim dečkom nakon što je vidjela da on radi ovo! Evo šta se onda desilo! Shokantna ispovijest

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Majka je tražila savet od kolumnistkinje Didri, ovo je njena ispovest:

“Draga Didri, seksam se sa dečkom koji je upola mlađi od mene. Seks je neverovatan, ali nije vredan krivice koju osećam.

On je bio dečko moje ćerke, ali više nije. Imam 46 godina i razvedena sam. Imam dobar posao i lep dom. Imam ispunjen društveni život sa puno prijatelja svojih godina. Nedostajala mi je samo ljubav. Bilo je muškaraca oko mene, vodim brigu o svom izgledu i primećujem da mnogo privlačim muškarce.

Veliki je problem to što ne primećujem niti me privlače muškarci mojih godina. Moraju da budu mnogo mlađi od mene.

Imala sam brojne afere sa mlađim muškarcima, ali oni gube interes čim dobiju šta žele od mene. Svi su isti i jasno im je da stvari neće funkcionisati zbog generacijskog jaza među nama. Svi osim jednog.

Moja ćerka je u to vreme živela sa mnom. Ima 22 godina i vratila se nakon diplomiranja. Njen dečko je godinu stariji, zaista je zgodan i bilo mi je drago zbog nje.

“Umesto da sam ga izbacila, zavela sam ga”

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Jednog dana sam se vratila sa posla ranije i našla ga u svojoj sobi kako se samozadovoljava mojim donjim vešom iz korpe za prljav veš. Trebalo je da ga izbacim napolje, ali umesto toga zavela sam ga i pokazala mu šta starija žena zna.

Postao je očaran sa mnom i nije hteo da odustane. Nastavili smo da se seksamo tajno, koliko smo mogli. Znala sam da se igramo vatrom, ali zanela sam se, sve dok nas moja ćerka nije ulovila tokom seksa.

Pobegla je plačući, iselila se i otišla kod prijateljice. Njen bivši dečko i dalje živi sa mnom i ludo je zaljubljen u mene. Seks je i dalje odličan, ali znam da je premlad za mene i nezreo.

Ćerka se zaklela da više neće razgovarati sa mnom. Ne krivim je, ali svaki dan me muči griža savesti.”

Didre joj je odgovorila:

“Kažete da vas muči griža savesti, pa zašto mu ne kažete da ode? Sigurno vam je jasno da nema šanse da se pomirite sa ćerkom dok je on u vašoj kući. Kako vam takva afera sa upola mlađim muškarcem može značiti više od odnosa sa vašom ćerkom? Da li je veza između vas i vaše ćerke pukla? Ili je nikad nije ni bilo? Šta vas privlači kod mlađih muškaraca?

Čini mi se da postoji priča koju niste ispričali. Da li ste doživeli neku traumu koja utiče na vaše odluke danas? Nemojte da nastavljate sa tim destruktivnim ponašanjem. Da li ste razmišljali o savetovanju sa stručnjakom? U međuvremenu, recite ćerki da vam je žao i stanite na kraj toj vezi bez budućnosti.”

izvor: alo.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *