PODIJELI

– Enesa se udala za drugog čovjeka, a Macu je htjela da da u dom – priča starletina prijateljica.

U domaćim medijima već duže vrijeme piše se o lošem odnosu koji učesnica Zadruge, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija ima sa majkom Enesom.

I dok je Macu majka ranije na sva usta ”pljuvala” po medijima, ona sada ne želi ni da čuje za nju, kao ni da komentariše njeno učešće i ponašanje u rijalitiju.

– Ne želim da pričam o Maci – rekla je Enesa koja nije željela da prokomentariše kćerkino učešće u Zadruzi i jasno stavila do znanja da ne želi ni da čuje za Macu!

Ipak, Macina prijateljica je otkrila šokantne detalje Enesinog odnosa sa Macom.

– Majka nije brinula o njoj. Macu je odgajala baka. Enesa se udala za drugog čovjeka, a Macu je htjela da da u dom. Ona se uvijek sama borila za sebe i to svi njeni bliski znaju – otkrila je Macina prijateljica koja je insistirala na anonimnosti i dodaje:

– Enesa je cijelog života zanemarivala svoju kćerku. Ostavljala ju je gladnu i žednu. Nikada joj nije bila prava majka ni podrška, nikada nije stala u njenu zaštitu. Ona sada samo priča o Macinim parama i samo je to interesuje. Enesa na sva usta pljuje svoju kćerku, a zapravo je ona kriva jer je nije odgajala kako treba – rekla je Macina drugarica.

izvor:avaz.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here