Naslovnica Nekategorizirano Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: “To se ne zaboravlja...

Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: “To se ne zaboravlja nikad”

1153
0
PODIJELI

Kći Đorđa Balaševića otkrila pravo lice Lepe Brene: “To se ne zaboravlja nikad”

Lepa Brena digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom “Godine Slatkog greha”, koji prati početak njezine karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice. Mnogi pozitivno, ali i negativno komentiraju film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije komentira se na društvenim mrežama. No u obranu je Breni stala kći Đorđa Balaševića, Beba.

 

Beba je jako aktivna na Twitteru, a ovom prilikom prisjetila se najtežih dana svoje obitelji. Tada su Brena i Boba pokazali svoje pravo lice. “Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad”, napisala je Beba.

Da podsjetimo, Beba je 1998. godine doživjela strašnu prometnu nesreću.Automobil se prevrnuo na krov, a Bebi se uslijed ozljeda stvorio otok na leđnoj moždini, pa je bila totalno oduzeta. Oporavak je bio dug i težak, ali uspješan. U svakom slučaju, Beba je htjela reći da se na muci poznaju junaci.

Beba Balasevic@kenobibaby

Ne dirajte Brenu.

Brena i Boba su medju retkim ljudima sa estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobracajku.

A prvi je bio Miroslav Ilic.

To se ne zaboravlja nikad

Izvor: Dnevnik.hr

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here