PODIJELI

Jelena Karleuša i Marija Šerifović odavno su potvrdile da se odlično slažu i sjajno funkcionišu u žiriju “Zvezda Granda”, već godinama.

Budući da su obje karakterne, britkog jezika i ne mare puno za tuđe mišljenje, Jelena i Marija se ne ustručavaju da progovore o tabu temama. Mnogi čak misle da između njih postoji hemija, i to ona seksualna, a JK je o tome otvoreno pričala.

– Postoji hemija između mene i Marije, ali postoji i između mene i Lukasa. Nikada nisam razmišljala o onoj seksualnoj, ali ja sam liberalnih shvatanja, podržavam LGBT populaciju. Ipak, moram da kažem da Marija nikada ni na koji način nije pokazala zainteresovanost za mene, kada sjedimo privatno, kada se družimo – rekla je Jelena Karleuša.

Ipak, umiješ najviše da je iznerviraš, najviše da je nasmiješ… Kao kada se muškarac loži na neku ženu…

– To nije do Marije, nego do mene. Znam kako da priđem, znam kako da izvučem od Marije ono što želim. Marija ne trza na mene, barem bih ja znala da je drugačije. Mislim da nisam Marijin tip, mada… ona voli plavuše – kaže JK.

Kako nisi? Rasna si, plava, alapača…

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

– Marija ne voli alapače. Marija voli baš sve suprotno od onoga što sam ja.

Na pitanje da li bi bila sa Marijom Šerifović Jelena je odgovorila sljedeće:

– Ne znam da li bih bila sa ženom. Ja sam prevaram djelujem kao da bih eksperimentisala sa svim i svačim, a privatno sam klasična, pomalo umorna, pomalo nezainteresovana za te stvari…

Da li si ikada razmišljala o seksu utroje?

– Muškarci imaju fantaziju sa dvije žene, meni nikada to nije bilo zanimljivo. Moraću da pitam Duška da li bi mu bilo interesantno da gleda mene sa dvije žene. Na primer, Mariju i mene – rekla je Karleuša.

Izvor:avaz.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here