PODIJELI

ČINI PRELJUBU, DA NI NE TREPNE Ovaj horoskopski znak najviše vara!

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubom nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim, prenosi “Zadovoljna”.

sudeći prema rezultatima nedavnoG istraživanja, apsolutni šampion u neverstvu je – strelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su strelci na glasu kao vrlo lojalni i verni partneri.

Zanimljivo je da su strastveni Škorpioni prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika. Naime, oni “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele da realizuju.

Zašto Strelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja o tome da li postoji za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neverstvo.

Kako prepoznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete da primetiti povećan interes za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog neverstva.

Alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here